shiba Elevage No Miyajima

Professionele maar familiale fokkerij shiba

In een mooi bebost gebied in de Ardennen kunnen jullie onze kleine Japanse wolven ontmoeten en aan een onvergetelijke ervaring meemaken doorheen de diensten die we aanbieden. De fokkerij No Miyajima is erkend door de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus en de Akita Club.

Pups

Onze pups worden met behulp van positieve methodes opgevoed om een sociabel en goed in zijn hoofd te verzekeren. De ouders zijn met strengheid gekozen zodat de nakomelingen in goede gezondheid zijn en zonder genetische belastingen.

We hebben meerdere nestjes per jaar. Het aantal nestje varieert volgens de loopsheid van onze teven en de tijd nodig om na de zwangerschap te rusten.

Onze pups krijgen een FCI-stamboom (livre des origines de La Société Royale Saint-Hubert en erkend door de World Canine Organization). Sommige van onze nestjes zullen ook erkend zijn bij de Nippo (in Japan).

Ze zullen ingeënt, elektronisch gechipt en ontwormd zijn, ze zullen ook een Europese paspoort krijgen. Om meer informatie te hebben, moeten jullie zeker niet aarzelen om met ons contact te nemen. We zullen jullie met veel plezier in onze familiale fokkerij verwelkomen.